Vacatures

Hoe zou jou dag eruit kunnen zien als verkeersregelaar bij Bakker?

VerkeersregelaarJe bent op ruim tijd op de telkens wisselende plaats van je werk. Daarom is er tijd voor een kop koffie en een gezellig praatje met je collega’s. De ochtendspits is al lekker op gang, dus mag jij het verkeer als een dirigent in goede banen leiden. Dankzij jouw eeuwige glimlach en je gevoel voor humor zorg je ervoor dat de verkeersdeelnemers zich helemaal gedragen zoals jij dat wilt. Of dat het wachten stiekem net wat minder lang duurt. Je bent een heuse gastheer. Of vrouw natuurlijk! Je werkt graag in de buitenlucht en door de voortdurende drukte vliegt de ochtend voorbij. Tijd voor een boterham, en dan weer aan de slag, nu misschien bij een wegversmalling omdat er ergens aan de weg wordt gewerkt. Of om het verkeer bij een Corona-testplaats in goede banen te leiden. Een belangrijke, maar ook dankbare taak. En naar zo’n enthousiaste verkeersregelaar als jij luisteren ze wel!

Lekker bezig zijn noemen we dat. En voor een paar druppels regen ben jij niet bang. Jouw dag zit er op na de ochtend of middag, of misschien werk je liever ’s avonds? Dankzij jouw inzet is Zuid-Limburg weer een dagje veiliger geweest, en kun je tevreden van een welverdiend drankje genieten. Morgen weer een nieuwe dag, op een nieuwe plek. Dat houdt de job lekker afwisselend!

Wie ben je?

Minimaal 21 jaar. Duidelijk en vriendelijk. Teamplayer. Probleemoplosser. Flexibel en betrouwbaar.

Wat kan je?

Heel goed het verkeer regelen, overzicht houden, vooruit denken, duidelijk communiceren en samenwerken. En lang kunnen staan is ook wel handig!

Wat wil jij?

Flexibel werken, paar uur per dag, paar dagen per week of fulltime, jij mag ’t zeggen. Buiten werken. Samen werken. Veel werk in Zuid-Limburg. De beste verkeersregelaar in de regio zijn of worden!

Geen certificaat? Regelen wij! Eigen auto? Handig. Eigen fiets of scooter? Wel nodig ja.

Wat bieden wij jou?

Geld -elke maand op je rekening. Contract voor 25 uur per week als jij dat wilt. Of als oproeper aan de slag. Of fulltime! De opleiding (VCA en Verkeersregelaar) regelen wij!

Interesse? Bel of mail naar Miranda, zie contactinformatie rechtsboven op deze pagina.

Flexibel

Tijden en werkplaatsen

VRBB is door heel Nederland actief. Dit zorgt ervoor dat er geen ‘negen tot vijf’ werktijden zijn. Ook vinden ’s nachts wegwerkzaamheden plaats waarbij er verkeersregelaars nodig zijn. Geen vaste werktijden, maar wel een flexibel en enthousiast team om mee samen te werken!

Opleidingsmogelijkheden bij VRBB

Opleiding

Groeimogelijkheden

VRBB biedt haar werknemers de kans om zich door te ontwikkelen. Zo heeft VRBB zelf ontwikkeld lesmateriaal om haar werknemers bij te scholen voor werkzaamheden op bijvoorbeeld bouwplaatsen of bij werk aan het spoor. Ook kunnen werknemers doorgroeien naar hogere functies, zoals Project- of Teamleider.

Professionaliteit

Eén team, één doel

VRBB streeft ernaar om als team een professionele houding aan te nemen en samen te werken om opdrachten zo goed en efficiënt mogelijk uit te voeren. Dit houdt ook in dat veiligheid hoog in het vaandel staat. Zo hebben de werknemers bijvoorbeeld allemaal dezelfde, herkenbare kleding aan die een verkeersregelaar aanduidt. Een duidelijke manier van non-verbaal communiceren richting collega, maar vooral ook richting weggebruiker! Professioneel handelen draagt dus bij aan bewustwording en veiligheid.